Over mij.

Sinds 2011 fotografeer ik met een spiegelreflexcamera. Ik heb het altijd wel leuk gevonden om foto’s te maken maar het was er eerder nooit echt van gekomen. Ik ging vaak mee als Nando foto’s ging maken en stond er maar een beetje bij. Dus heb ik zelf ook een camera in de hand genomen en ben ik ook gaan fotograferen. Inmiddels heb ik veel geleerd en al veel gezien.

In mijn blog kun je lezen en zien hoe ik naar de dingen om me heen kijk. Dit kan dicht bij huis zijn maar ook op onze tripjes, reizen en tijdens de masterclasses van Nando in Frankrijk waarbij ik assisteer. Ik vind het leuk om dit met jullie te delen. 

Op mijn pagina’s kun je informatie vinden over de diverse shoots die ik doe van zowel mensen als dieren. Interesse?? neem dan vrijblijvend contact met me op via hetwie@hotmail.com 

Via werk aan de muur verkoop ik min foto’s. Zie je iets wat je graag aan de muur zou willen maar wat op de site niet staat kun je ook altijd even contact met me opnemen.

Ik vind het altijd leuk om jullie reacties op mijn site te lezen.

Hetwie aan het fotograferen

5 gedachten over “Over mij.”

 1. Dag Hetwie, n.a.v. je vraag over het uploaden van foto’s vanaf je desktop voor Instagram: ik gebruik hiervoor in de Chrome-browser de extensie ‘Downloader for Instagram™ (+ Upload photo’)’.
  Groet, mario

 2. bedankt voor de mooie fotos.heb nog een vraag bij de sluis brouwhuis is het momenteel prachtig paars gekleurd weet u misschien wat voor bloemen dat zijn

 3. Beste Hetwie,
  Ik heb erg genoten van vooral je Lofoten foto’s, de winterse omstandigheden zijn prachtig om te zien. Zelf ben ik mijn volgende reis naar Noorwegen a.s. juni aan het voorbereiden dus kom nog wel eens op sites met Lofoten als tag.

  Groet Joke

  1. Hallo Joke,

   Dank je voor je reactie. Ik wens je veel plezier met je reis naar de Lofoten. Ben zelf ook erg benieuwd hoe het er in de zomer uitziet. Geniet ervan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.