Fotoshoots

Al diverse jaren fotografeer ik alles om me heen. Wat ik heel vaak niet laat zien, zijn de mensen die ik op de foto zet. Dit eigenlijk om privé redenen. Zo fotografeer ik bijvoorbeeld al vele jaren diverse activiteiten van een school in mijn omgeving. Maar ook fotografeer ik gezinnen, kinderen en huisdieren. Omdat ik de stap wil zetten naar professionele shoots en hiervoor ook alles in huis heb, zowel materiaal en kennis wil ik dit nu graag bekend maken.

Foto’s van enkele van mijn shoots heb ik gedeeltelijk in mijn blog terug laten komen. Bijvoorbeeld die van Olivia, Sofie en Madelief. Heerlijk spontaan. Op locatie of gewoon binnen.

Olivia had ik ook een paar jaar eerder al op de foto gezet. Toen nog een verlegen meisje. Nu een bijna tiener die weet wat ze wil

Als ik tijdens het fotograferen op school Sofie zag, zei ik altijd die wil ik voor mijn camera. Dit gebeurde eigenlijk buiten de schoolactiviteiten nooit totdat ze voor op haar kamer graag een stel foto’s van zichzelf wilde hebben. We hadden zo’n leuke shoot dat zowel moeder als Sofie het wel voor herhaling vatbaar vonden. Het enige probleem was dat ze niet kon kiezen welke ze nu op haar kamer wilde.

Madelief heb ik ook al een paar keer op de foto mogen zetten. Ze woont erg dichtbij dus dat is lekker makkelijk. Ze had voor de gelegenheid zelfs een extra setje kleren meegebracht.

Ook heb ik fotosessies gedaan met families. Broers en zussen of een heel gezin. Erg leuk om te doen. Meestal was het een verrassing voor mama of papa of voor een speciale gelegenheid.

De foto’s van honden kun je terug vinden op een eerdere blog. https://hetwie.nl/index.php/2020/01/24/__trashed/ hoewel er ondertussen al weer een hoop honden bijgekomen zijn zoals Lewis, Caro en Brody. Eigenlijk teveel om op te noemen. Ook mocht ik een kat in zijn huis fotograferen.

Het nieuwste wat ik ga doen zijn newborn shoots. Mijn eerste model is deze week geboren en mag ik volgende week als ze 10 daagjes oud is op de foto gaan zetten. Voor deze foto’s heb ik een ruimte ingericht en heb ik ook al geoefend. De pop van mijn buurmeisje was een gewillig model.

De foto sessies die ik doe zijn altijd ongedwongen en meestal niet geposeerd. De locatie word altijd in overleg gedaan. De kosten voor de diverse shoots kun je vinden op de pagina’s in het menu.

1 gedachte over “Fotoshoots”

  1. Hallo Hetwie,

    ik heb je site even bezocht. Mooie portret foto’s heb je gemaakt, en wat een uitdaging…huisdieren. Heel veel succes met de stap naar de professionele shoots. Hoewel deze er ook al zeer profie uit zien hoor 🙂

    Groetjes Doriene

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.