Door het oog van mijn camera

Plat op de grond.

Het is weer herfst. Een prachtige periode van het jaar waarin alles kleurt en verkleurd. Rode, bruine en gele bladeren die dwarrelend naar beneden zijn gekomen, eikels, walnoten en kastanjes en heel veel verschillende paddestoelen op de grond. Herfst is dus de tijd van het jaar waarbij ik veel over de grond kruip. Als het droog is is dat niet zo erg, een natte bodem moeten we maar voor lief nemen. Vaak neem ik als ik echt op pad ga om paddestoelen te fotograferen wel een vuilniszak mee.
Mensen kijken raar op als ze ons beiden languit op de grond zien liggen. Wij liggen daar niet wakker van en doen lekker ons ding. Een paddestoel of gevallen blad fotografeer je nu eenmaal het mooist van een zo laag mogelijk perspectief.

autumn leave (7D032147)
Eikenblad op de grond.

Vliegenzwam (7D022593)
Vliegenzwammen.

eikeldopjes (7D021398)
eikels op de grond.

paddestoel (7D021495)
paddestoel tussen de heide.

Toadstool (7D032070)
paddestoelen op een boomstam.

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. marwil 25 januari 2019

    Lekker he zo laag bij de grond ‘klooien’.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Fotografie door Hetwie

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: